Rostselmash - Nova 330

Kompakti ja monikäyttöinen leikkuupuimuri

NOVA 330:ssa yhdistyy täydellisesti tehokas suorituskyky, kohtuullinen hankintahinta ja alhaiset käyttökustannukset. Ihanteellinen ratkaisu maanviljelijöille myös pienemmillä maatiloilla. Leikkuupuimurin kompakti koko ja ketteryys ovat ominaisuuksia, jotka tekevät siitä tehokkaan työskenneltäessä pienillä monimuotoisilla peltolohkoilla. Nykyaikainen muotoilu ja järkevä kokoonpano nykyaikaisista komponenteista tekevät siitä vaatimusten mukaisen leikkuupuimurin hyvällä hinta-laatusuhteella.

 

 Nova 330 - Tekniset tiedot

 Nova 330 - Varusteet ja valinnaiset varusteet

 

Ominaisuuksia:

 

 

 

Tehokas ja polttoainetaloudellinen Cummins-moottori

Nova on varustettu nykyaikaisella Cummins-dieselmoottorilla (Vaihe IV), jossa on muuttuvasiipinen turboahdin ja voimantuottoa 175 hv (129 kW - 2200 r/min). Vääntömomentin reservi on jopa 20 %. Moottorinohjausyksikkö valvoo moottorin yleistä toimintaa sekä määrittelee oikean polttoainemäärän kuormituksen mukaisesti. Tämä takaa alhaisen polttoaineenkulutuksen kaikissa puinnin eri vaiheissa. Päästövaatimusten saavuttamiseksi moottori on varustettu SCR-järjestelmällä, jossa on tilavuudeltaan suuri AdBlue-säiliö (57 L), sekä pakokaasujen hapetuskatalysaattori (DOC).

 

Uudistettu syöttökuljetin parannetulla näkyvyydellä

Ketjukuljettimella oleva syöttökuljetin syöttää materiaalia puintikoneistolle nopeasti ja tasaisesti. Syöttökuljettimessa on tarkastusluukut, joiden kautta on mahdollista tarkastaa ketjukuljettimien kunto ja tehdä helposti sen huoltotyöt. Puintikoneiston edessä oleva kivikouru estää kivien pääsyn puintikelalle. Syöttökuljettimen tukkeutuessa ketjukuljettimen hydraulinen takaisinpyöritys -toiminto edistää vaivattomasti puinnin etenemistä haastavimmissakin olosuhteissa. Maanpinnan muotojen seuranta tapahtuu sekä pituussuunnassa että poikittain tasapainotusjousien ansiosta.

 

Puintikoneisto vertaansa vailla

Perinteinen puintikoneisto yhdellä 600 mm halkaisijan puintikelalla pui erittäin huolellisesti (jopa ohuet kerrokset!) ja on rakenteeltaan melko yksinkertainen. Sen ainutlaatuinen kaksiosainen ja pinta-alaltaan laaja varstasilta mahdollistaa 0,93 neliömetrin suuruisen tehokkaan erottelualueen. Sitä ominaisuutta ei ole missään muissa tämän kokoluokan puimureissa ja se vastaa viime kädessä koneen korkeasta suorituskyvystä.

 

Suorituskykyiset kohlimet suurella erottelualueella

Neljä tehokasta kohlinta optimaalisella porrastusjaolla hoitaa jälkierottelun huolellisesti. Kohlimien heilahduslaajuus on suunniteltu niin, että se kuohkeuttaa oljen saavuttaakseen jyvien maksimaalisen erottelun.

 

Tehokas puhdistus

Kaksitasoinen seulasto erottelee ja puhdistaa jyvät huolellisesti. Suuri pudotuskorkeus heittokuljettimelta ruumenseulalle parantaa puhdistustehoa merkittävästi. Seulojen pinta-ala on yhteensä 3,59 neliömetriä, mikä on suurin tämän kokoluokan leikkuupuimureissa. Puhdistusta tehostaa 6-laippainen lietso, jonka puhallustehoa voidaan ohjata ohjaamosta. Erottelutappioiden minimoimiseksi seuloihin voidaan valinnaisesti asentaa korkeammat reunukset, kun puinti tapahtuu rinteessä. Käytäntö osoittaa, että tappiot vähentyvät yli prosentin, ja mitä suurempi kaltevuus, sitä suurempi vaikutus. 

Comfort -ohjaamo Advisor II tietojärjestelmällä

NOVA-leikkuupuimuri on varustettu 2-paikkaisella Comfort -ohjaamolla. Ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmä, kylmäkaappi juomalle ja radiovalmius sisältyvät vakiopakettiin. Nautit mukavuudesta, joka mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ilman työskentely-ympäristön aiheuttamaa väsymystä ja stressiä työpäivän loppuun asti. Advisor-puhetietojärjestelmä valvoo jatkuvasti puintiprosessia sekä puintikoneiston toimintaa ja mahdollistaa puintiprosessin vakauden seuraamisen ja estää yksiköiden vioittumista. 

Suuren tilavuuden viljasäiliö 4900 L

Viljasäiliön tilavuus on optimaalisin tämän kokoluokan koneelle. Nopea tyhjennysruuvi mahdollistaa tyhjentämisen alle kahdessa minuutissa. Viljasäiliön sisällä olevat säädettävät siirtoruuvin kuormituksenjakajat parantavat tyhjentämisnopeutta puidun viljelykasvin ja kosteuspitoisuuden mukaan. Myös viljasäiliön seinät ovat sellaisessa kulmassa, että kostean materiaalin on helppo valua siirtoruuville. Viljan laatu on helposti tarkistettavissa työskentelytasolla olevasta tarkistusluukusta. Tyhjennyskorkeus on neljä metriä, joka mahdollistaa viljan purkamisen korkealaitaiseen kärryyn. Tyhjennysputken hydraulinen ohjaus tapahtuu ajokahvasta. Tyhjennysjärjestelmä on riippumaton puintikoneistosta ja näin ollen se voidaan kytkeä pois päältä tyhjennyksen ajaksi polttoaineen säästämiseksi. 

Monipuolinen oljen jälkikäsittely

Nova:n perinteinen puintikoneisto ja jälkierottelu käsittelevät olkea hellävaraisesti. Käyttötarkoituksen mukaan olki voidaan joko pilkkoa ja levittää tai laskea maahan karholle. Silppuri voidaan kytkeä kokonaan pois käytöstä, kun sille ei ole tarvetta. Putkilokasvien puintia varten on saatavilla silppurin pyörimisnopeuden alennussarja, joka pudottaa pyörimisnopeuden 1700 r/min.

 

Ylläpito ja puhdistus vaivattomasti

Kaikki huollettavat komponentit ja voitelukohteet on ryhmitelty ja sijoitettu siten, että niihin pääsee helposti käsiksi, joten työvuorohuolto voidaan suorittaa alle kymmenessä minuutissa. Sivupaneelit aukeavat leveiksi eivätkä häiritse mitään huoltotehtäviä. Paineilmakompressori 110 litran paineilmasäiliöllä (sisältyy nelivetomallin peruspakettiin) helpottaa työvuoron aikana tehtäviä ylläpitotoimenpiteitä ja on erityisen hyödyllinen kenttäolosuhteissa, jos lähettyvillä ei ole huoltoautoa tai korjaamoa. Jäähdytysjärjestelmän puhtaudesta huolehtii imuverkko, jossa on pyörivä puhdistaja. Jäähdyttimien puhdistamisen helpottamiseksi imuverkko nousee ylös, jolloin jäähdyttimet pääsevät kääntymään sivuille.

     

Pidätämme oikeuden sivustolla esiintyvien kuvien ja teknisten tietojen muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Kuvat ovat vain esimerkkejä ja saattavat poiketa todellisista tuotteista tai sisältävät valinnaisia varusteita.

 

>